Elsikring - Få sikret din strøm

Elsikring - Få sikret din strøm

Med elsikring får du tryghed omkring din elregning, hvis uheldet er ude. Undgå at få lukket for strømmen hvis du bliver uarbejdsdygtig og ikke kan betale din elregning.
Med Elsikring får du tryghed omkring din elregning, hvis uheldet er ude. Undgå at få lukket for strømmen hvis du bliver uarbejdsdygtig og ikke kan betale din elregning.
KAMPAGNETILBUD
Hvis du opretter dig som kunde hos Blue Energy får du lige nu 3 mdrs. gratis elsikring med til kr. 0,- i oprettelse (normalpris kr. 99,-)!
Derefter er prisen kun kr. 45,-pr. md + skadesforsikringsafgift på 1,1%.

Hvem kan få Elsikring?

Du kan få sikret din strøm med Elsikring, som er en lille ekstra forsikring, vi tilbyder til nye og eksisterende kunder. Dermed kan vi hjælpe dig og din familie med at være sikret, hvis uheldet er ude, og I pludselig befinder jer i en svær situation. Dette gælder specifikt, hvis du eller din bedre halvdel bliver midlertidig eller permanent uarbejdsdygtig.

Forsikringen dækker dig som forsikringstager samt ægtefælle/samlever og børn tilmeldt folkeregistret på din adresse. For at kunne tegne forsikringen er det desuden et krav, at du er fastansat som lønmodtager i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne) og aflønnet for mindst 16 timer pr. uge (ikke selvstændig, vikar eller ansat i fleksjob). Forsikringen kan tegnes af personer i alderen 18-70 år.

Hvad dækker Elsikring?

Du kan få dækket den fulde elregning inkl. transport, skatter og afgifter med Elsikring. Der dækkes et beløb på max. kr. 5.000,- pr. md., og der kan maksimalt udbetales kr. 30.000,- over en periode på 6 måneder.

Elsikring - Få sikret din strøm

Om forsikringen

b.energy og Blue for Sure tilbyder Elsikring i samarbejde med AIG.
Læs samlede
betingelser for elsikring.

Hvem dækker elsikring?