Om os

Vi skal huske at passe på os selv

Hos Blue For Sure ApS forsikrer vi både dig og det du holder mest af. Vi formidler forsikringer på vegne af AIG Europe og easySure Forsikringsformidler A/S, hvilket er din garanti for sikkerhed og konkurrencedygtige produkter. 

Det vigtigste for os, er dig som kunde. Derfor vil vi elske at høre fra dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål til dine forsikringer, eller vil have et godt tilbud.

Vi sidder klar mandag til torsdag mellem kl. 09.00 – 16.30, samt fredag mellem 09.00 – 15.00 - du kan fange os på +45 70 28 40 00. Ellers er vi altid klar på kundeservice@blueforsure.dk.

Forsikringsformidling

Blue For Sure er forsikringsformidlere. 
Andre kunne måske også kalde os for forsikringsmæglere eller et forsikringsagentur – kært barn har mange navne.

Vores fornemmeste opgave er at agere bindeled mellem forsikringsselskaberne, der udbyder forsikringerne, og kunderne, der efterspørger disse. Som forsikringsformidlere er vi under tilsyn fra Finanstilsynet, som vi også har fået godkendelse af til at formidle forsikringer. Derudover er vi naturligvis registreret i Finanstilsynets register over for-sikringsformidlere og accessoriske forsikringsformidlere. 

Vi er forsikringsformidler på vegne af AIG Europe (https://www.aig.dk/home), som er en dansk filial af AIG Europe, S.A, Luxemborg – den danske filial har CVR-nr. 39475723 og er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. AIG Europes danske filials adresse er Bryggernes Plads 2, 1799 København V. 
Derudover er vi også forsikringsformidler på vegne af easySure Forsikringsformidler A/S (https://www.easysure.dk/), som har CVR-nr. 34706905 og er godkendt Forsikringsformidlere af Finanstilsynet. easySure Forsikringsformidler A/S adresse er Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg

Gennemsigtighed

Når vi formidler forsikringer hos Blue For Sure, så er der ikke tale om, at Blue For Sure yder rådgivning i forbindelse med vores formidling af de forsikringer, som vi udbyder. Forsikringerne formidles på vegne af hhv.  easySure Forsikringsformidler A/S og AIG Europe, og vi modtager provision for formidlingen og administrationen af forsikringerne. 

Det er naturligvis vigtigt for os, at vores medarbejdere har de relevante kompetencer til at kunne formidle forsikringer. Alle vores ansatte lever op til kravene, som fremgår af bekendtgørelse om kompetencekrav og krav til godt omdømme for ansatte hos en forsikringsformidler. 

I overensstemmelse med forsikringsformidlingslovens § 17 har vi etableret en whistleblowerordning, hvor vores ansatte kan indberette anonymt til en uafhængig complianceafdeling i tilfælde af, noget ikke er som det skal være.